Over ons

Verfwerken Limburg is een allround schildersbedrijf. Ons bedrijf is er voor al uw binnen- en buitenschilderwerkzaamheden. Verfwerken Limburg houdt zich bezig met schilderwerkzaamheden voor zowel de particuliere klant als de zakelijke ondernemer.

Onze schilders leveren een hoogwaardig kwaliteit schilderwerk af op particuliere woningen tot bedrijfspanden. Maar ook doen wij onder anderen behangen en overige wandafwerkingen. Het bedrijf wordt gekenmerkt door de hoge kwaliteit die wordt geleverd qua schilderwerk en de daarbij behorende werkzaamheden.

Het onderhoud is zeer belangrijk. Een goede bescherming garandeert een langere levensduur en daarnaast zorgt tijdig en planmatig schilderwerk ervoor dat een woning of bedrijfspand z’n frisse uitstraling behoudt. En dat alles leveren wij tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Wij staan garant voor een goede prijs en kwaliteit verhouding. En dat allemaal gericht op duurzaamheid en zo min mogelijk milieubelastende materialen.

Om te ontdekken wat Verfwerken Limburg voor uw binnen- en buitenschilderwerk kan betekenen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Onze werkzaamheden strekken zich uit van: Zuid Limburg tot Noord Limburg.

 

 
Schuiven naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren. U stemt ermee in door de website verder te gebruiken. Privacy verklaring