Ervaring in schilderen!

Ervaring in schilderen!

Meer dan 10 jaar ervaring in schilderen!

Wilt u uw woning of kamer laten schilderen of heeft u onderhoudswerkzaamheden aan uw bedrijfspand, wij nemen u die zorg graag uit handen. Onze opgeleide en vakbekwame schilders zijn bij ons bedrijf in dienst en staan garant voor kwaliteit. Verfwerken Limburg is een jong dynamisch bedrijf met vakbekwame schilders. Wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van deuren, kozijnen, wanden en plafonds.

Wij werken natuurlijk alleen met de beste professionele producten. Voor buiten schilderwerk gebruiken wij bijvoorbeeld gesiliconiseerde hoogglanslak, en voor binnen schilderwerk gebruiken we polyurethaanacrylaatverf. Doordat wij met gespecialiseerde schilders werken op het gebied van nieuwbouw, groot onderhoud en particulier werk, zijn wij in staat om voor een nette prijs kwalitatief goed werk te leveren.

Verfwerken Limburg staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij werken met moderne milieuvriendelijke producten waardoor de overlast beperkt blijft. Wij bieden u de een garantie op een goed eindresultaat. Mooi geschilderde wanden, plafonds en kozijnen geven een pand de uitstraling die iedereen graag zou willen.

Niet voor niets zijn wij dé schilder uit Limburg!

Bij renovatie en onderhoudsschilderwerk komt veel kijken. Een deskundig advies is daarom van groot belang voor een langdurig en een goed resultaat voor uw schilderwerk. Een deskundig verftechnisch advies vormt de basis voor alle projecten. Wij houden van transparantie en een duidelijke communicatie. Kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid zijn belangrijke kenmerken van ons bedrijf.

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op.

of wilt een een vrijblijvende offerte aanvragen.

Ook voor behangen, wandafwerking, Glasvezelbehang en nog veel meer kunt u terecht bij Verfwerken Limburg.

Ervaring in schilderen staat centraal bij Verfwerken Limburg.

Partners van verfwerken limburg zijn onder anderen : Verhuisservice Limburg – Voor goedkoop te verhuizen in Limburg

Ervaring in schilderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren. U stemt ermee in door de website verder te gebruiken. Privacy verklaring